تهران- مسیرهای طولانی کارمندان و آنهایی که باید صبح خیلی زود در ترافیک وحشتناک پایتخت به سر کار خود بروند و دوم اینکه حالا وقتی سر ساعت به محل کارت رسیدی آیا جای پارکی هم وجود دارد؟ این موضوع حالا به یکی از دردسرهای کارمندان تبدیل شده است، اما ظاهرا عدهای توانست از این موضوع هم استفاده کنند و آن را به منبع درآمد خوبی برای خود تبدیل کنند، همچنان که «بام خوابی» توانست برای عدهای سودآورباشد، اما ماشین خوابی چیست و چرا همه گیر شده است؟
به گزارش خبرگزاری کرامت، این روزها با روش درآمدزایی جدید روبرو هستیم به اسم جاپارک نگهدار!
مشکل اول؛ مسیرهای طولانی کارمندان و آنهایی که باید صبح خیلی زود در ترافیک وحشتناک پایتخت به سر کار خود بروند و دوم اینکه حالا وقتی سر ساعت به محل کارت رسیدی آیا جای پارکی هم وجود دارد؟ این موضوع حالا به یکی از دردسرهای کارمندان تبدیل شده است، اما ظاهرا عدهای توانست از این موضوع هم استفاده کنند و آن را به منبع درآمد خوبی برای خود تبدیل کنند، همچنان که «بام خوابی» توانست برای عدهای سودآورباشد، اما ماشین خوابی چیست و چرا همه گیر شده است؟
روزنامه «همشهری» در گزارش مفصلی محدوده این پدیده را در خیابان «میرداماد» بیان کرده است. زیرا «بولوار میرداماد به جولانگاه مسافرکشهای پلاک شخصی تبدیل شده؛ آن هم خودروهای پلاک شخصی غیربومی که در محدوده بولوار میرداماد تا ایستگاه مترو و میدان مادر، مسافران را از تاکسیها میقاپند.»
جالبتر اینکه ظاهرا با اعلام شهرداری و شورای شهر تهران چند سالی است که فعالیت پارکبانها متوقف شده، اما افراد متفرقهای دقیقا کار پارکبانها را انجام میدهند؛ نه لباس پارکبانی به تن دارند و نه از قبض و برگه برای اجاره جای پارک خبری است. این موضوع باعث شده خیلیها از شلوغی بولوار استفاده کنند و حتی حالا کار به جایی رسیده است که بعضی از اهالی میرداماد میگویند برای ماشینهای خودشان هم جای پارک وجود ندارد، چون شب خوابها در قبال گرفتن روزانه ۲۰ هزارتومن جای پارکشان را صبح خیلی زود به طرف قراردادشان میدهند. قرارداد نانوشتهای بین خودشان و کارمندان برخی واحدهای اداری و تجاری.
یکی از ساکنان بولوار میرداماد دراین خصوص گفته است: «بیشتر مشتریان آنها را کارمندان شرکتها و ادارههای اطراف تشکیل میدهند. از آنجایی که اول صبح پیدا کردن جای پارک دشوار است، این کارمندان در ازای پرداخت یک مبلغ مشخص، رسماً جای پارک حاشیهای را از این افراد اجاره کرده اند تا هر روز یک جای پارک رزرو شده داشته باشند.» البته سقف اجاره جای پارک به ۵۰ هزارتومن هم رسیده است.
هرچند اهالی محلههای اطراف این محدوده زیر بار پرداخت پول به این افراد نمیروند، اما کارمندان، مشتریان مراکز تجاری و... برای رهایی از سرگردانی حتی گاهی به پرداخت مبالغی تا ۵۰ هزار تومان هم رضایت میدهند. این موضوع به جمع شدن بیشتر شرکتها در یک محدوده مشخص مثل خیابان «جردن» و «میرداماد» رواج پیدا کرده است. یعنی شرکتها تنها برای پزدادن و بالا بردن پرستیژ کاری شان دفتر شرکت هایشان را به هر طریقی که شده به این دو خیابان میآورند.
« خبرگزاری کرامت، راوی حقیقت »
در عصر فریب، در روزگاری که با جنگ روایتها توسط امپراطوریهای رسانه ای رو به رو شده ایم در زمانی که حقیقت را به گردباد میسپارند تا دیده نشود و در دنیایی که خاموشی را برای تاریکی میخواهند ما شمعی برافروخته ایم تا سر آغاز روشنایی گردیم، صدای بینوایان شدهایم تا روایت کنیم حقیقت را...
دفتر مرکزی خبرگزاری در محل ساختمان مرکز اطلاع رسانه و رسانه های نوین مجمع جهانی کرامت است.
تمامی فعالیتهای «خبرگزاری کرامت» در مسیر آگاهی بخشی و برای تعالی بینش است، این خبرگزاری زیر مجموعهای از مرکز اطلاعرسانی و رسانه های نوین «مجمع جهانی کرامت» بوده و فعالیت های آن با هماهنگی آن نهاد معظم صورت میگیرد. ضمنا بروندادها و محصولات متنوع رسانه ای این مجموعه حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه بوده و فعالیت های آن متاثر از تشکیلات مومنانه مجمع جهانی کرامت و تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.